Livsendrende Retreat i Spania ~ juni 2018

 

Siri og Mary-Janne ønsker deg varmt velkommen til Livsendrende Retreat med MediYoga, meditasjon, undervisning og matkurs. I vakre omgivelser på Akinon Resort i Spania. Sol, bad, naturopplevelser blir en naturlig del av oppholdet. 

Meld deg på her 

Program 


 

Vet du hvor stor påvirkning måten du lever på har på din egen helse?

Synes du det er spennende at du selv har tilgangen til å endre alt i livet ditt?    

 

Hvis du kjenner at du ønsker å gjøre endringer som påvirker livet ditt på en god måte, så meld deg på Retreatet vårt på Akinon Resort 1.-6. juni 2018. Akinon Resort er en oase av velvære hvor det serveres god naturlig mat. Stedet har en lun og rolig atmosfære som er perfekt for å starte en endringsprosess.  

 

Vi vil ha fokus på deg som menneske i en helhet ~ alt i kroppen henger sammen. Vårt energisystem som består av både vår fysiske kropp, våre følelser, vårt sinn og vår sjel.

 

Alt av symptomer vi går med (følelser, kroppen, tanker) henger sammen med en ubalanse i vårt energisystem. Du har selv tilgangen til å skape mer balanse ved å bli mer bevisst alle delene i deg og hva du trenger for å skape endring.  

 

Alt er energi ~ energi dør ikke den endrer kun form!  

 

Energi kan du hente fra 4 hovedkilder; kroppen, følelsene, tankene og sjelen. Hver av disse hovedkildene kan du trene opp slik at du enklere ser hva som ganger deg og hva du trenger å slippe taket i ~ da kan du enkelt fylle opp dine kilder. Dine energikilder blir til enhver tid da en fornybar ressurs du kan fylle på med og dermed SELV balansere. Da skaper du selv balanse i ditt eget liv uten at du tillater ytre omstendigheter å styre deg! 

 

På Retreatet vil vi snakke en god del om stress. Stress er så mye mer enn vi er opplært til å tro. Belastning over vår egen toleransegrense kan henge sammen med traumer fra barndom, ulykker, skilsmisser, dårlig kosthold, tankespinn, grubling, frykt, sorg, medisiner ~ ja det kan være av alle slag. 

Vi kommer til å ha en organisk flyt mellom teori og praktiske øvelser slik at du selv skal få mulighet til å komme i kontakt med alle deler i deg. Hvilke signaler gir kroppen deg, hvilke signaler gir sinnet/tankene deg, hvilke signaler gir følelsene deg, hvilke signaler gir sjelen deg?   

 

  

 

I prisen får du:

• Overnatting i fem døgn (enkeltromstillegg på 20 Euro pr.døgn)

• Undervisning (bla. hormoner, chakrasystemet, epigenetikk, fordøyelse)

• Meditasjon og MediYoga hver dag

• Matkurs med fokus på ren og naturlig mat

• Halvpensjon (frokost og middag) inkl drikke til maten 

• Tapasmiddag ankomstdagen

• Festmiddag kvelden før kursslutt

• Tilgang til gym

• Tilgang til innendørs svømmebasseng og infrarød sauna om det er kaldt ute

• Tilgang til loungen

• Mulighet for spabehandlinger med 10% rabatt.  

 

Om interessen er der, vil vi også dra på utflukt en av dagene. 

 

 

Kurspris: 

Early bird og påmeldingsfrist før 15. april: kr. 8.990,- 
Bestilles her - klikk på linken 

Ordinær pris kr. 9.990,-

Depositum: 50% av kursprisen 1 uke etter bestilling. 
Bindende påmelding.
Ved avbetilling refunderes ikke depositum eller kursavgift. Eventuell gyldig dokumentasjon må fremvises.     

 

 

 

Tilbakemeldinger fra forrige Retreat i oktober 2017:    

"Kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige folk"   

 

"Anbefaler på det varmeste Retreat med Siri og Mary-Janne her på Akinon Resort. Det har gitt meg større innsikt og visdom. De to damene er bare GULLE gode"  

 

"Disse dagene fyller meg og gir det indre livet mitt bedre mening og forståelse"  

 

"Flotte damer som gir av seg selv, er inspirerende og motiverer til endringer. Kjenner meg avslappet, trygg og klar til videre endringer når jeg kommer hjem og gleder meg til å bruke det jeg har lært på kurset. Stor Takk!"  

 

"Anbefaler på det sterkeste at alle som vil ha forandring i livet sitt, men ikke helt vet hvorfor/hvordan, tar dette kurset!. Disse to er de beste kursholderene! Jeg visste hele uken at dette stedet var spesielt, og når eierene av Akinon fortalte intensjonen sin, hva Akinon betyr, fikk alt mening. Dette stedet er kjærlighet"  

 

"Kjenner at stor takknemlighet, mye kunnskap og ekte kjærlighet berører meg i disse dagene jeg har vært i denne gruppen. Siri og Mary-Janne når frem til meg gjennom deres store intensjon om hjelp til endring i arbeidet de gjør her"  

 

"Omsorgsfulle og kunnskapsrike kursholdere som klarte og skape et avslappet miljø og et godt sammensatt program. Fantastiske dager med sol, påfyll, inspirasjon, kunnskap og kjærlighet"  

 

 

 

Hvordan kommer du deg dit?

Flyreise og transport til og fra Alicante flyplass kommer i tillegg.

Det er mulig å bestille buss/transport fra Marianne Tours. De snakker norsk. Link til hjemmesiden her: http://www.mariannetours.no/

Eller du kan ta taxi fra og til flyplassen. Det kan ordnes slik at flere tar sammen, så bli det billigere.    

 

 

Flyprisene er billige til raskere du bestiller så det er fint å være tidlig ute. Norwegian og SAS flyr til Alicante.    

 

Vi ønsker varmt velkommen 

Mary-Janne Nystøl - Din Beste Helse www.dinbestehelse.no 

Siri Hole Stensson - Lev Lyst www.levlyst.no  

Fra vårt Retreat i oktober 2017;