Energimedisin - behandling for helse og velvære

 

Velkommen til Lev Lyst Wellness - oppdag EnergiMedisin for en balansert livsstil.

Din helse og ditt velvære i fokus! 

Målet til Lev Lyst Wellness er å tilby deg en innovativ tilnærming til helse og velvære gjennom avanserte teknologier innen EnergiMedisin, i kombinasjon med det menneskelige og varme møte. Teknologien og utstyret som benyttes er vel utvalgt gjennom gode samarbeidspartnere i Norge, Europa og USA.

Stolt er vi for å samarbeide med Biostar Techology International, LLC og Uno Vita AS 

 

Utforsk kraften av EnergiMedisin og ta kontroll over din helse og velvære hos Lev Lyst Wellness. Vår helhetlige tilnærming kombinerer cutting-edge teknologier innen bioresonans terapi, infrarød lysterapi og PEMF behandling for å fremme indre balanse, vitalitet og dyp foryngelse.

Bioresonans Terapi fra Biostar Technology :

Bli kjent med vår avanserte bioresonans terapi fra Biostar Technologies som benytter seg av kroppens egne elektromagnetiske bølger for å identifisere og korrigere ubalanser på cellulært nivå. Denne ikke-invasive metoden hjelper til med å gjenopprette kroppens naturlige energiflyt, styrke immunforsvaret og fremme generell velvære.

Infrarød Lysterapi fra Uno Vita

Opplev dyp avslapning og fornyelse med vår infrarøde lysterapi, som bruker spesifikke bølgelengder av lys for å stimulere celleaktivitet og fremme helbredelse. Med fordeler som økt energi, bedre søvnkvalitet, smertelindring og hudforyngelse, gir vår infrarøde lysterapi en holistisk tilnærming til velvære.

PEMF Behandling fra CellVital / Uno Vita


Ta din helbredelsesreise til neste nivå med PEMF behandling, en revolusjonerende metode som utnytter pulserende elektromagnetiske felt for å forbedre cellefunksjonen, øke sirkulasjonen og lindre smerte og betennelse. Vår skreddersydde PEMF terapi tilpasser seg dine individuelle behov for å støtte kroppens naturlige helbredelsesprosesser.

 

Airnergy Professional Plus - oksygenterapi 

Oksygen er noe vi alle trenger. Alle kroppens celler må ha tilstrekkelig med oksygen for å fungere optimalt. Har du for lite så vil det føre til ubalanser av ulike slag. Samtidig er det viktig at dette løses på en mest mulig naturlig måte.

Airnergy er et nytt behandlingsapparat på det norske markedet, og har den egenskapen at det får kroppen til å nyttiggjøre seg oksygenet i lufta man puster inn på en bedre måte. Denne typen oksygenterapi er uten bivirkninger, og virker positivt inn på mange av kroppens funksjoner, uten kunstig tilførsel av oksygen eller andre substanser. Det er ikke kvantiteten på oksygenet som er avgjørende, men kroppens evne til å ta opp og utnytte oksygenet. Det er dette som gjør Airnergy unikt, og bedre enn tidligere varianter av oksygenterapi. 

Benyttes alltid i kombinasjon med andre behandlinger ovenfor. 

 

Oppdag den transformative kraften av EnergiMedisin hos Lev Lyst Wellness og la oss veilede deg mot en balansert livsstil og en strålende helse.

 

Vi skreddersyr pakker som passer for din helse og ditt velvære utifra der du er i dag og hva du trenger. 

Prisliste og øvrige behandlinger hos Lev Lyst Wellness

Book din time online her