Fra stress til mer balanse i hverdagen ~ MediYoga Workshop
Fyrtårnet og Lev Lyst ønsker varmt velkommen til en 2-dagers Workshop med MediYoga/Medisinsk Yoga

Lørdag 7. mars kl 1000-1700 og søndag 8. mars kl 1000-1600

 

«Fra stress til mer balanse i hverdagen»

MediYoga er en terapeutisk yogaform som passer for alle mennesker, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. En myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser, avspenning/hvile og meditasjon. MediYoga bidrar til å gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.

Disse 2 dagene skal du få anledning til å komme dypere inn i kontakt med deg selv ~ alle deler i deg.

Gjennom god veiledning og undervisning ~ mest praktisk og noe teori ~ har du anledning til å øke din innsikt om hva stress faktisk er og hvordan det påvirker hele deg med kroppen, sinnet, følelsene og din sjel!

Vi benytter ordet «stress» i dag veldig ofte uten å vite hva det egentlig er ~ det kommer i så mange former. En ting er sikkert; de fleste lever over sin egen toleransegrense og vet ikke helt hvordan og håndtere dette i hverdagen. Dette vil igjen kan føre til større og større ubalanse, liten livslyst og glede og mye usikkerhet. Det fine er at du selv kan gjøre noe med det!

For å skape mer balanse i deg selv og i ditt liv ~ da trenger du å bli god på å lytte til deg selv (intuisjon) og kroppens signaler. Med bevisst å benytte teknikker som MediYoga vil du balansere alle deler i deg mer optimalt ~ pust, øvelser, hvile, avspenning og meditasjon gjør at du sender nye signaler inn i ditt energisystem ~ som gjør at din egen helende evne kan iverksettes.  

Vi mennesker er energivesener som påvirkes av alt i oss selv og i våre omgivelser. Ditt energisystem (også kalt chakra) henger sammen med alt i deg. Det blir og en kort innføring i viktigheten av disse energisentrene og hva MediYoga gjør for å skape mer balanse.

Ønsker du å kjenne deg mer opplagt med mer energi, bygge opp et sterkere immunforsvar og skape mer balanse i dine hormoner ~ som igjen påvirker alle deler i deg; mentalt, fysisk, emosjonelt og sjelelig ~ da anbefales denne helgen på det sterkeste.


Karen Hanne og Siri ønsker fra hjertet velkommen til Fyrtårnet og Workshop denne helgen! 

Workshopen undervises og veiledes av Siri Hole Stensson som er MediYoga lærer og terapeut.

Siri driver sin egen gründer bedrift Lev Lyst hvor hun veileder en til en daglig innen ernæring, bevisstgjørende veiledning/coaching og holder ukentlige yoga undervisning på Geilo og via Facebook. Hennes fokus i undervisningen er å bistå i at du selv har en egen indre kraft og at alt du opplever i livet vil endre seg når du kommer i berøring med din indre kraft. Om det er fysisk, mentalt, emosjonelt eller sjelelig ~alt henger sammen og påvirker hverandre. Skape en større forståelse av helheten og at vi mennesker er energivesner som har mye større tilgang til glede og indre fred når vi tillater og åpne opp dypere ~ våge å komme inn i kroppen bakenfor sinnet og de ofte styrende følelsene!

Det blir en kombinasjon av teori og mest praktiske øvelser slik at du selv skal få mulighet til å komme i kontakt med alle deler i deg. Hvilke signaler gir kroppen deg, hvilke signaler gir sinnet/tankene deg, hvilke signaler gir følelsene deg, hvilke signaler gir sjelen deg?

Siri ~ underviser denne helgen  Karen Hanne ~ vertinne på Fyrtårnet 

 

Praktisk inforamsjon; 

Dette blir en 2-dagers Workshop fra kl 1000-1700 lørdag og kl 1000-1600 søndag ~ ingen overnatting. 
Jenvlige pauser gjennom dagen og en lunsjpause midt på dagen ~ ta med egen matpakke. Te, kaffe og sunn snacks serveres. 

Pris kr 2190.- for begge dager
Bindende påmelding innen mandag 2. mars
Avbestilling senest 1 uke før, etter dette belastes kursavgift i sin helhet. 
Faktura sendes ut på epost.  

Påmelding til Karen Hanne; karen@fyrtarnet.com/m; 95866704 eller Siri; siri@levlyst.no /m; 40402851
 


Fyrtårnet ligger i vakre Gausdal,
nærmere bestemt Øverbygda i Follebu. Det er et trivelig sted med god og lun atmosfære, og ligger luftig til med god utsikt utover dalen og den fine naturen.

Salen har en særegen og rolig atmosfære, der du bare kan komme som du er og lage ditt eget pusterom fra alle må-greiene for en liten stund. 

 

Komme seg til Fyrtårnet:

Stedet ligger langs øverbygdsvegen 818 i Follebu og det tar ca 15-20 min å kjøre med bil til/fra Lillehammer. 

Ca 3,2 km sør for Follebu kirke.

 

Parkering:

Siden vi er på bygda og steder ligger på nersiden av veien kan veien ned til stedet oppleves bratt og vanskelig å kjøre ned eller opp, men fortvil ikke. Vi har en parkeringsplass langs Øverbygdsvegen, 200 meter lenger nord for nedkjørselen,, der du kan sette fra deg bilen og spasere ned. Det tar ca fem min å gå. Og velger du å kjøre ned er det parkeringsplasser nede ved huset.