Yoga for Midfulness og fokus ~ januar 2023

 
Varmt velkommen til Yoga for mindfulness og fokus! 
 
Nytt online kurs fra januar 2023. 
 

Øv deg på og bli mer bevisst og tilstede i deg selv. Å være bevisst tilstede er det motsatte av travelhet og "multitasking".

Resultatet blir mer ro, glede og fokus i din tilværelse. Din energi kan benyttes til det den skal, og du blir en bedre og bedre utgave av deg selv! Øvelse hver dag gjør mester.

Varmt velkommen til 8 undervisningstimer over 6 uker. Følg direkte eller se i opptak når det passer deg.
 
**
Ingen forkunnskaper er nødvending.
 
Programmene inneholder alltid:
Tema for stunden ~ undervisning ca 10-15 min før programmet starter
Fokus på pust
Rolige dynamiske og statiske øvelser i kombinasjon
Hvile mellom alle øvelser
Avspenning
Meditasjon
 
MediYoga ~ en yogaform som passer for alle mennesker, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. En myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Er du helt frisk kan MediYoga gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. Les mer om MediYoga her ~ http://www.levlyst.no/no/mediyoga__medisinsk_yoga_1/
 
Tidsrom og påmelding:
 
Send epost til siri@levlyst.no / m: 40402851. 
 
Kurs kr 800.- 
Betalingsinfo kommer på din epost før kursstart.  
 
Sendes i lukket Facebook gruppe ~ informasjon sendes til deg på epost etter påmelding.
Sending kan ses i opptak i Facebook gruppen etter hver yoga direktesending er avsluttet.
 
Forberedelse for deg ;
Kjenn godt etter hvor du er i deg selv akkurat nå ~ hva trenger du?
Åpen for det som kommer uten forventninger og tillit til at du får det du trenger
Et sted med ro hvor du ikke blir forstyrret - uansett om du følger direkte eller opptak ~ sett av denne tiden til deg selv
Matte/stol/pledd
Myke og behagelige klær
Drikke
Tenn et lys for deg selv og livet
 
Fra hjertet velkommen med ?
Siri
MediYoga lærer og terapeut
 
Videreutdanning: 
MediYoga stress & utbrenthet
MediYoga søvn
 
 
 
I yogaen jobbes det med alle energisenterene for å skape mer flyt som igjen påvirker alle hormonelle kjertler som er knyttet til hele energisystemet!
 
Hormonell balanse er essensielt for alle mennesker, både kvinner, menn, jenter og gutter. Kvinner og jenter har en annerledes naturlig rytme og funksjon i sine hormoner gjennom naturlige sykluser i livet ~ puberteten med start av menstruasjon, eventuell graviditet og menopause/overgangsalder. Menn har her og sin naturlige rytme og utvikling, samtidig er de fra naturens side mindre sensitive til påkjenning som trigger og kan skape ubalanse i hormonene.
 
Alle hormoner er livsviktige og er sterkt knyttet sammen med både fysisk, mental, emosjonell og spirituell helse. Fysiologisk er homoner involvert i alt fra blodsukkerregulering, stress håndtering på alle plan, immunsystemets funksjon, fordøyelsen, søvn og din mentale/emosjonelle balanse ~ for å nevne noe. Kort fortalt er hormoner involvert i de fleste prosesser i kroppen.
 
Kvinnehormoner opp i mot helse er et stort tema i dag. De fleste kvinner, faktisk yngre og yngre, har klare symptomer og plager hvor hormonell ubalanse er et faktum.
Vi vet mye om at vi lever under altfor stor belasting (stress av alle slag) enn vår toleransegrense. Mange ting i livet påvirker fra hvordan du har det inni deg, relasjoner, mat, miljøgifter, medisiner, bevegelse/aktivitet, evenen til å hvile og igjen evnen til å møte dette i deg selv.
 
Når det er ubalanse i våre hormoner kan vi fort bli enda mer sensitive og alt blir overveldende. Hvordan skal man klare å håndtere / møte dette i seg selv?
 
Å starte et sted er helt essensielt ~ PUSTEN! Bli bevisst å øve på å sende beroligene signaler inn i kroppen og nervesystemet ~ faren er over, det er trygt å være her og nå!
Det er her vi starter i yogaen ~ bevisstgjøring av pusten og pusteøvlser. 
 
I yogaen ser vi på alle energisenterne/chakraene og deres forbindelse til alle hormonproduserende kjertler i kroppen. Vi vet at energisenterne henger sammen med alt i mennesket ~ da kan det være lettere å forstå at balanse i hormonene er helt avgjørende for god helse i kropp, sinn og sjel!
 
Under Yoga kurset skal vi holde fokus på å åpne opp for at energien og livskraften (PRANA) kan flyte mest mulig i og gjennom deg ~ også aktivere din iboende livskraft/prana som du allerede har tilgjengelig i deg. 
Stressbelastning er den største utfordringen til de fleste kvinner og det vil være fokus i undervisningene.
Øke bevisstheten på hvor stagnasjon og ubalanser sitter ~ hva som trenger å "se dagens lys" for å kunne skape dypere balanse og gi slipp!
 
Alle deler i deg; følelser, tanker, kroppen og din spirituelle del henger sammen med din energistrøm. 
Gjennom gode pusteøvelser, bevegelse, avspenning og meditasjon åpner du opp for en dypere plass i deg selv.
Yogaprogrammene jobber dypt inn i ditt nervesystem og bistår kroppen i å balansere det som trengs utifra der du er balansere ubalansen som alltid er tilstede
ved stress over din egen toleransegrense. Vi har fokus ro og tilstedeværelse.
 
Noen dager kan det bli fokus på mest pust og meditasjon og noen enkle øvelser. Blanding mellom rolige myke program til litt mer intensive program. 
 
Hva om det er tid for å virkelig åpne opp for å ivareta deg selv bedre slik at du kan leve et mer balansert liv?
 
Jeg inviterer deg inn i et åpent og kjærlig hjerterom hvor jeg bistår med og deler av mine erfaringer og kunnskap. Undervisningen er i MediYoga som er et fantastisk verktøy for å skape mer balanse i deg selv og å komme i kontakt med den du er og lande inn i din kropp!
 
Fra hjertet velkommen med på denne reisen dypere inn i deg selv, din kropp og din sjel!