MediYoga for stress og hvileMediYoga for å finne indre ro og skape balanse!

3 kvelder hvor fokus er stress og hvile!

Bli med på disse kveldene for å  kjenne på egen kropp, sinn og sjel hva kroppen din trenger.  

I dag glemmer vi ofte å hvile nok ~ når er det kroppen og sinnet egentlig hviler ? Programmene vi utfører her hjelper deg å komme mer i kontakt i kroppen og å skape mer energiflyt slik at restitusjon kan skje. Når kroppen ikke får hvile klarer den heller ikke å restituere like godt etter ulike aktiviteter. Ved uro og søvnproblematikk er det oftest stress inn i bildet ~ MediYoga kan hjelpe i stor grad på mange ulike tilstander som involverer stress.  
Du lærer gode verktøy som hjelper deg å få energien i bedre flyt - bli bevisst hva som fyller deg og hva som tapper deg i hverdagen! 
 

Gi en førjulsgave til deg selv!  

Onsdagene;

6, 13 og 20 desember 
Sted; Geilo Kulturkyrkje i Stillerommet
Kl slett; 1800-1930
Kr 600.- for alle ganger
kr 250 for drop in

Bindende påmelding til siri@levlyst.no / m; 40402851 

MediYoga i romjulen  


Yoga for balanse i romjula ♥?

Vi gjennomfører et MediYoga program som styrker kroppens indre og ytre energisystemem. Alt i din kropp, ditt sinn og din sjel utgjør ditt energisystem. 

Øvelsene i kombinsjon med pust og meditasjon balanserer energisystemet i din kropp ~ spenninger, hodepine, stress, fordøyelsesplager, ryggvondt, søvnproblemer etc viser seg å bedres ved utøvelse av MediYoga. 

Jeg ser frem til å veilede deg gjennom og at du kan få kjenne på hvor viktig det er å komme i kontakt inn i kroppen gjennom pust, bevegelse og meditasjon ~ gi deg selv den oppmerksomheten du fortjener. 

Onsdag 27. desember 
kl slett; 0800-0930
Sted; Geilo Kulturkyrkje, Stillerommet
kr 250.- for drop in
Arrangementet på Facebook