HøstYoga med Siri via Facebook


Siden sommeren 2018 har jeg undervist live via Facebook i MediYoga ~ 2 x per uke ~ hvor du kan følge direkte eller se opptak. Jeg kommer nå til å sende jevnlig gjennom året 6 uker av gangen da dette gjør en så stor forskjell i folk sine liv. Mer ro, kontakt inn i kroppen og med seg selv. "Vondter" forsvinner eller blir borte, mer balanse i hverdagen og bedre konsentrasjon er noen av tilbakemeldingene. 

MediYoga er for alle da du kan utføre på gulvet eller på stol. Det vil være kombinasjon av sittende, liggende og stående øvelser. 

November/desember 2018 

Er du klar for å praktisere yoga i høst? Hvor du vil når du vil! Meld deg på her


Sted; Facebook gruppe som heter MediYoga med Siri - du slippes inn noen dager før når påmelding og betaling er registrert. 

Tidrom; oppstarter onsdag 14. november - fredag 21. desember  

Dager per uke;
 2 timer per uke - primært mandag og onsdag, et par uker blir det andre dager, info bli gitt

Klokkeslett; 0700-0745, ca 45 min 

Pris; kr 555.- for hele perioden ~ betales via faktura på epost. 
 

Deltakere; Minimum 30 deltakere

Det blir en introduksjons sending før oppstart som skjer i gruppen. Den kan og ses i etterkant. 
Alle timene blir liggende i gruppen så de kan gjennomføres når du måtte ønske. 

Påmelding er bindende innen 10. november. 

Timene jeg holder er i MediYoga / Medisinsk Yoga ~ les mer her om MediYoga.  

Tema og program; 

Vi skal ha fokus på stressbelastning i kroppen. Fokus på å balansere deg selv mest mulig innenifra gjennom gode pusteøvelser, bevegelse, avspenning og meditasjon ~ MediYoga. Noen dager kan det bli fokus på mest pust og meditasjon og noen enkle øvelser. 

Ingen forkunnskaper er nødvendig. 

Du trenger; 
*Et sted med nettverkstilgang
*Matte, pledd og pute til å sitte på. Stol kan og benyttes. 
*Å sette av 30-45 min til deg selv ~ uten forstyrrelserMin intensjon er at du skal få glede av bevegelse, pust og meditasjon gjennom sommeren i et fellesskap selv om du er hjemme, på hytta eller annen ferie. Det gir muligheten for å holde ved like ~ eller starte med noe nytt ~ for å unngå de berømte "skippertakene" som ofte blir resultatet når tiden ikke strekker til, eller når høsten kommer brått på etter sommeren..

Husk at når du ønsker endring i ditt liv, så kan du ikke fortsette å gjøre de samme tingene og forvente et nytt resultat. Endring gjennom gradvis handling er helt nødvendig for å bryte ut av gamle mønster og vaner! Sinnet (tankene) og kroppen er programmert med uendelige reaksjonsmønster som igjen ofte fører til ubevisste handlinger. Yoga og spesielt MediYoga kjenner jeg er et veldig effektivt og magisk verktøy til å komme til dypet for å å få tilgang til å skape varig endring. Det krever mot og selvdisiplin over tid ~ samtidig er GEVINSTEN så stor selv om du ikke kjenner eller ser det i dagliglivets stress og kaos. 

Tiden kommer ikke til deg, den trenger du å sette av til deg selv ~ ofte trenger du å gi slipp på noe for å åpne opp for å se nye muligheter. Den nye muligheten starter ofte med å se deg deg selv for det vakre menneske og sjel du er ~ allerede. Bakenfor støy, følelser, burde, skulle ha gjort, skal bare, vil så gjerne osv.. ~ der er du REN KJÆRLIGHET, du finner den ikke utenfor deg selv, du finner den i deg selv! Alltid. 

Benytt denne sommeren til å bli enda mer bevisst og glad i deg selv ~ sett av tiden du har tenkt og kjent på så lenge.. Gjennomfør det nå!
Jeg er her for å veilede deg på veien ~ inn i deg selv ~ inn i din kraft ~ der du har alle dine svar og din sannhet ~ når du velger å lytte!

Fra hjertet velkommen med på denne sommerreisen med meg.

SatNam
Siri


Meditasjon virkning kan du lese om her