MediYoga Retreat ~ Finn din indre hjertekraft, 19.-26. mai

 

Bli med på vårtur til frodige vakre Hellas og Karpathos for å finne dypere inn i din hjertekraft!


Send forespørsel/ bli med og meld deg på her


Varmt velkommen til en uke på Kathy's Island med MediYoga, meditasjon og hvile!

Siri inviterer deg med på en reise dypere inn i deg, inn i din indre visdom som du allerede har i deg! Ditt vakre hjerte har mye større potensial og kraft enn du er klar over. Hvordan åpne opp og leve mer fra ditt hjertesenter ?
Vi lever i dagens samfunn mest gjennom og utifra vårt mentale sinn. Alt det fysiske og livet utenfor oss selv får mest oppmerksomhet. Vi har ikke lært hvordan lytte til hjertet, bakenfor alle signaler fra vårt mentale sinn. Å komme dypere i berøring med din kropp, dine følelser, ditt sinn og din spirituelle del er helt essensielt for å få tilgangen til å åpne opp for din kraftfulle hjertekraft ~ i full tillit og aksept. Åpne opp til ditt virkelige potensial.
Tema vi skal berøre for at du skal komme dypere inn i deg;
*Selv-aksept
*Selv-respekt
*Tillit
*Selv-kjærlighet / Egen-kjærlighet
*Takknemlighet
*Erkjennelse
*Gi slipp på det som ikke tjener deg lengre
Alle tema er essensielle for å åpne dypere inn i din hjertekraft!
Vi benytter verktøy som dype gode pusteteknikker, øvelser, program og meditasjoner gjennom Medisinsk Yoga/MediYoga (terapeutisk yoga). Denne yogaformen jobber i dypet og berører alle deler i deg ~ fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt ~ som en naturlig del av deg har du tilgangen til kreativiteten og kraften inni deg. Gevinsten blir at du kommer inn i mye større klarhet og bevissthet på hva som er viktig for deg akkurat nå ~ hva trenger du for å kunne skape endring.
Det vil og være egne meditasjoner på de ulike tema guidet av Siri.
MediYoga ~ en yogaform som passer for alle mennesker, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. En myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Er du helt frisk kan MediYoga gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.
Dagene fylles med en fin balanse mellom din tilstedeværelse i praktisk og teoretisk undervisning i kombinasjon med herlige måltider, fjellturer for de som ønsker og hvile.
Kombinasjonen med sol, varme og naturopplevelser er det optimale utgangspunkt for å skape mer tilstedeværelse, kjærlighet og glede til deg selv og ditt liv. Hvile og integrering er en viktig del av Retreatet.
Et godt utgangspunkt for deg til å fortsette din bevisstgjøring og reise når du kommer hjem. Det er da den virkelige øvelsen starter på å integrere tid og rom til deg selv i hverdagen!
"La maten være din medisin" ~ ren og naturlig mat serveres på Kathy's og er en viktig del av Retreatet. Vi har fokus på at maten er blodsukkerstabil og inneholder minst mulig «triggere» på kroppens immunsystem; det vil være mulig å spise mat uten gluten, melk og hvitt sukker.
Fra hjertet velkommen til en bevisstgjørende reise dypere inn i din hjertekraft!
Retreatet holdes av
Siri Hole Stensson som er gründer av Lev Lyst
MediYoga lærer og terapeut
Ernæringsterapeut
Terapeut i bevisstgjørende veiledning

Siri brenner for og har et stort engasjement i å dele visdom, kunnskap og verktøy utifra hva som har fungert på hennes egen reise til et bedre liv og god helse. Det er viktig å starte og kjenne i egen kropp, bli bevisst tankemønster, tros mønster/system, holdninger og følelser for å åpne opp for endringer i livet. Hun har stor tro på å møte hele mennesket, og hvert enkelt menneske utifra der de er ~ det kan være veldig forskjellig. Inspirasjon henter hun fra mange ulike kilder, mest fra individuelle klienter, kursdeltakere fra yogakurs, foredrag og Retreats som har hentet inspirasjon og mot til å stå i sin kraft til å skape endringer i sitt liv! 

Fra hjertet velkommen til en bevisstgjørende reise med fokus på deg!

Siri har lang erfaring med å møte mennesker etter 18 år i hotellbransjen og 18 år som treningsinstruktør og veileder i flere treningsformer. 

Siri er utdannet MediYoga lærer og terapeut, ernæringsterapeut og terapeut i bevisstgjørende veiledning. Hun har holdt en rekke foredrag og kurs innen tema som ernæring utifra et naturmedisinsk perspektiv, stress, selvutvikling, Mindfulness, meditasjon og MediYoga. Veileder til daglig mennesker en til en innen ernæring, bevisstgjørende veiledning og Yoga som terapi. Underviser ukentlige MediYoga kurs gjennom året og har nå Yoga kurs direktesendt via Facebook.  

 

For pris og interesse ta kontakt med Siri på m; 40402851 eller send e-post - siri@levlyst.no Dette er inkludert i Retreatet; 

•7 netter i delt dobbeltrom - 2 enkeltsenger. Alle rom har aircondition / vifte, eget bad og balkong med sjøutsikt 
•3 smakfulle og sunne måltider per dag (drikke er ikke inkludert) 
•1 utflukt med middag til fjellandsbyen Olympos 
•1 strandutflukt med lunsj 
•All transport på øya knyttet til flyreiser og utflukter  
•Kursinnhold i sin helhet med undervisning inne og ute

Det vil og bli arrangert herlige gåturer i nydelige naturomgivelser. Turer legges opp slik at flest mulig kan delta. 
 
På Kathy's Island bor vi i vakre naturomgivelser med havet som nærmeste nabo. Maten er naturlig laget fra bunnen av og mesteparten er økologisk. Det er nydelige dobbeltrom ~ med nydelig havs utsikt. Her deles rom med separate senger for deltakerne. Enkeltrom kun etter avtale for et tillegg i prisen.  Betalingsbetingelser; 


25% depositum 1 uke etter bestilling
Resterende 75% betales innen 1. mars 2019
Egne avtaler kan gjøres. 


Bindende påmelding. Ingen refusjon ved avbestilling uten gyldig dokumentasjon. 
Oppstår uforutsette ting som sykdom eller annet benyttes egen reiseforsikring. 

Flybilletter bestilles på Apollo fra Gardermoen søndag 19. mai og retur søndag 26. mai. Pris ligger på ca 3-4000.- per flybillett t/r inkludert baggasje og måltid ombord.  
 
Det er charterfly ~ vi flyr alle samtidig ned søndag og hjem søndagen. 


Foreløpig program daglig med forbehold om justeringer;


0730-0900 MorgenYoga

0900-1000 Frokost

*1000-1200 Undervisning/foredrag 

1300/1330 Lunsj

*1600-1730/1800 Yoga og-/undervsining 

1900/1930 Middag

Meditasjon noen dager og kvelder i tilknytning til tema. 

Det blir utflukt med fjelltur og annen utflukt ved ønske 
2 formiddager/ettermiddager. 
*Undervisning og foredrag blir lagt til formiddag eller ettermiddag. 
2 yogaøkter per dag de dager det ikke er utflukt. 

Fra hjertet velkommen med på en magisk reise inn i deg selv!