Pressemelding Mindfulness i hverdagen!

Nordpolen beveger seg 64 km på 1 år –hva betyr dette for oss mennesker ?

Den magnetiske nordpolen beveger seg i rask hastighet og det ser foreløpig ikke ut til at utviklingen stopper. Det er en ganske dramatisk utvikling. Det har begynt å utvikle seg de siste tiårene og særlig
de siste årene.

Akkurat som nordpolen beveger seg i raskere hastighet, øker også hastigheten på jordens magnetiske felt og indre kjerne – kjent som Schumann-resonansen.


Hva betyr dette så for oss mennesker?

Vi kan ofte føle oss ”revet” med. Vi løper for å få ting gjort, eller for å klare å følge med på alt som skjer hele tiden. Dette kan føre til mange type stress tilstander og utvikle seg til fysiske «vondter», psykisk/emosjonell utmattelse, samt følelsen av å være energiløs.

Fordi alt rundt oss øker i hastighet og frekvens – er det viktigere enn noen gang å være i stand å komme inn en fredfull tilværelse i oss selv!

Hvordan gjør vi det? Det er jo ikke noe vi har lært på skolen, eller blitt fortalt av fastlegen….

”Mindfulness i hverdagen” 13.-14. September på Vestlia Resort, Geilo får du anledning til å tilegne deg kunnskap om akkurat dette. I løpet av denne helgen vil man oppnå en større forståelse av hva som nå skjer. Gjennom praktiske øvelser vil man lære seg hvordan man går inn i en fredfull tilværelse (mindfulness) – og ikke minst hvordan man enkelt i hverdagen kan nyttiggjøre seg av disse verktøyene.

Kursholderne Siri Hole Stensson fra Geilo og Toyni Fürstenau Johansen fra Oslo ønsker hjertelig velkommen til en inspirerende og innholdsrik helg!


Besøk Livskraftsenteret her.