Mindfulness i hverdagen

Toyni Fürstenau Johansen som driver Livskraftsenteret og Siri Hole Stensson som driver Lev Lyst, har igjen gleden av å invitere til en innholdsrik helg.

De fleste av oss lever i en hektisk hverdag. Ofte styres man av tiden, og kontakt med ditt indre og bevisst tilstedeværelse er fraværende. Gamle mønstre, holdninger, og sannheter hindrer oss ofte i å se mulighetene som ligger der – rett foran oss. Gjennom å øve på å oppnå «Mindfulness», eller økt tilstedeværelse i øyeblikkene og hverdagen, vil du få lettere tilgang til din egen indre sannhet og kraft. Du blir klarere og tydeligere på hvordan du virkelig ønsker å leve DITT liv! Du vil lære ulike teknikker som gjør deg i stand til å komme i dypere kontakt med ditt indre, kjenne økt livsglede, inspirasjon, samt ro i kropp og sinn. Pusten vil hele veien være et viktig verktøy, og vårt fokus er å arbeide med helheten. En spennende helg der vi kombinerer bevisstgjørende veiledning med praktiske øvelser og meditasjoner.

Dette er en stor gave å gi til deg selv eller en du er glad i. Velg å vær mer tilstede i ditt eget liv, og det vil åpne seg helt nye muligheter og vidunderlige overraskelser!

Varm hilsen fra Toyni & Siri

Kurset holdes på vakre Vestlia Resort:

Lørdag 13. september kl 1000-1700
Søndag 14. september kl 1000-1700
Lunsj og pauseservering er inkludert begge dager.
Kr. 2600.- per person.
Påmelding til Siri Hole Stensson, Lev Lyst:
siri@levlyst.no eller m: 40402851
 
Det er mulighet for overnatting ved Vestlia Resort, gi beskjed ved påmelding.