MediYoga, ren mat og vill natur ved majestetiske HallingskarvetMediYoga Retreat for å finne indre ro, kraft og glede igjen! 

Fyll ut "Kontaktskjema" øverst på siden for å melde deg på eller mer informasjon.  


Du inviteres til vakre Storestølen Fjellstugu rett ved Hallingskarvet og spektaulær natur. 

Roen senker seg med en gang du kommer inn på Storestølen, trekker den friske fjelluften i stille, naturvakre omgivelser. 
Her har de fokus på ren og naturlig mat som er laget helt fra bunnen av ~ fokuset er at det skal kjennes godt i kroppen å spise maten som serveres her. 

Denne helgen er det fokus på Medisinsk Yoga (MediYoga) med fokus på stress og utbrenthet. Både som forebyggende og behandlende verktøy å benytte i din hverdag. 

Ved stressbelastning og det "hurtige" samfunnet vi lever i i dag så blir ofte maten vi spiser et nødvendig onde eller et ork - spesielt i travle hverdager. 
Vi skal gjennom helgen gå gjennom hvorfor det er viktig å spise mest mulig rent og naturlig ~ hvorfor er det spesielt viktig ved ubalanser, sykdom og stress. 

Ren og naturlig mat skal du få nyte gjennom helgens måltider. 
I kombinasjon med MediYoga, pust og meditasjon. Naturen skal og oppleves og effekten den har på vår kropp, vårt sinn og vår sjel. 

En helg utover det vanlige hvor vi vever inn viktgheten av å ivareta alle deler i deg gjennom MediYoga, ren mat og natur ~ som medisin.

Du setter deg selv i fokus, får anledning til å kjenne etter i kroppen og i sinnet ~ åpne mer opp for din bevissthet. Du lærer gode verktøy som hjelper deg å få energien i bedre flyt - bli bevisst hva som fyller deg og hva som tapper deg.

Teori blandes med praksis.

Hva er stress?

Hva skjer i kroppen når vi stresser?

Hvordan påvirker maten stressnivået i kroppen?

Enkle puste- og kroppsøvelser som aktiverer og styrker grunnleggende funksjoner i kroppen.

Fordøyelse, nervesystem, oksygenopptak.

Konkrete tips om hva man kan gjøre ved innsovnings- og søvnproblemer.

Du kan ta kurset selv om du aldri tidligere har vært i kontakt med yoga. Dette er et kurs du kan delta på uansett hvordan du har det og du er med på dine premisser og lytter til din kropp hva som er ok for deg. 

På dette kurset lærer du konkrete verktøy som er enkle å bruke i hverdagen.

Yoga, ren mat og tilstedeværelse for å finne indre ro, kraft og glede!

Medisinsk Yoga ~ MediYoga er en yogaform som passer for alle mennesker, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. En myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Er du helt frisk kan MediYoga gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. les mer på www.mediyoga.no

Fredag 26. - søndag 27. januar 2018

Sted; Storestølen Fjellstue, Hovet
www.storestolen.no

Storestølen har helt nyrenoverte rom og leiligheter med plass til opptil 4 i en leilighet. De fleste rommene har fantastisk utsikt til Strandavatn og Hallingskarvet. 

Pakkemuligheter; 

Fredag-søndag inkl fullpensjon kr 4560.- i enkeltrom
Fredag-søndag inkl fullpensjon kr 4260.- per person i dobbeltrom
Fredag-søndag inkl fullpensjon kr 3980.- per person i leilighet 3-4 personer

Mat, opphold og kurs er inkludert i disse prisene. 
Pakkepris er og mulig fra lørdag - søndag som inkluderer overnatting og måltider ~ på forespørsel

Dagpakke/helg inkl lunsj og pauseservering; kr 2480.-


Alle måltider er spesialtilpasset kurset i samarbeid med Anne som driver Storestølen og Siri, Lev Lyst utifra et mest mulig ernærings gunstig perspektiv. Begge to har lang erfaring med mat i praksis og som fagfelt. 

Bindende påmelding innen 15. januar 2018. 
Kursavgift betales i sin helhet innen kursstart. 
50% ca 6 uker før og resterende 50% 2 uker før kurset.

Inkludert er 2 x MediYoga hefte med CD og beskrivelse av alle øvelser. 
Det vil og være mulig å få med seg oppskrifter med maten som lagets. 

Ingen erfaring er nødvendig og det er en flott anledning til å bli kjent med Medisinsk Yoga (MediYoga) Alle øvelser finnes det alternativer til og mange øvelser kan gjøres på stol om det er utfordrende å sitte på gulvet. 

Denne helgen er for deg som har kjent på eller føler at det er for mye stress og belastning i hverdagen. Også for deg som trenger påfyll og bedre kontakt inn i deg selv. 
Liker du rolige omgivelser, vakker natur og ønsker å lære litt mer om hva maten kan gjøre for deg ~ da er dette kurset for deg! 

Meld deg på her på FB / siri@levlyst.no/ m; 40402851 

Sat Nam fra Siri

Kurset holdes av MediYoga instruktør Siri Hole Stensson. 
Har undervist i trening i 17 år, driver som naturmedisinsk ernæringsterapeut, Reading terapeut og kursholder. 
Jeg er under utdanning til MediYoga lærer og terapeut. 

#workshop #mediyoga #stressmestring #levlyst #yoga #utbrent #kurs #påfyll#energi #godeverktøy #geilo #stress #geilo #meditasjon 

Transport; Storestølen ligger rett ved fv 50 og har enkelt tilgang med bil. Tog kan tas til Ål/Geilo og buss kan hente på stasjonen - ca 40 min både fra Ål og Geilo til Storestølen. Buss kr 800.- / plass til 8 personer.