"Lev i fra din indre kraft" 11.-13. november ~ Geilo Høifjelds Pensionat

 


Hva er å leve i fra din indre kraft?

Påvirker det ~ den fysiske kroppen, tankene, følelsene og mitt spirituelle jeg ~ om jeg er i den indre kraften min eller ikke?

Hvilke verktøy skal jeg velge å benytte for å komme i kontakt med den indre kraften min?

Denne helgen skal vi berøre flere elementer som er essensielle for å komme i kontakt med den indre kraften i deg ~ din sannhet ~ din sjel ~ ditt høyere selv; fysisk, mentalt, emosjonelt, intellektuelt og spirituelt.

Å forene alle delene i deg er essensielt for å leve et godt liv i glede og tilfredshet. Du får enklere tilgang til dine ressurser og ditt potensial i større grad. Livet kan møtes mer i flyt og nøytralitet ~ uten å gå i gamle reaksjons og handlings mønster igjen og igjen.

Den ubevisste delen i oss mennesker benytter vi ca 90% og den bevisste delen ca 10%. I den ubevisste delen av hjernen vår er blant annet våre tankemønster, handlingsmønster og vår selvfølelse «kodet inn». For å få tilgang til å skape varige forandringer er vi avhengig av å få kontakt med den ubevisste delen i oss selv.

Forbindelsen og kommunikasjon mellom høyre og venstre hjernehalvdel er og ofte ute av balanse i dagens «stress og krav» samfunn ~ i kombinasjon med våre egne erfaringer fra livet. Det å opprette kommunikasjon mellom hjernehalvdelene igjen skaper mer balanse slik at energien i oss kan flyte lettere på alle vis.  

Alt er energi;

Den verden vi lever i av materie og kan se med det blotte øyet, samt alt vi ikke kan se som er mer subtilt; våre tanker, følelser, fornemmelser, elektromagnetisk stråling, lufta vi puster inn, den universelle/kosmiske energien og jordenergien som alt er en del av naturen.  

I kroppen vår har de fleste av oss en del energiblokkeringer som kan gi ulike utslag og symptomer både fysisk, mentalt og emosjonelt. Dette går vi ofte med over tid og vi blir vant til at det er der ~ det kan trenge dypere inn i kroppen å skape sykdom på sikt. Overordnet er det vårt immunforsvar som til en hver tid belastes.

Ved å legge fokus og bevissthet på både hvilken energi du putter i deg i form av mat og drikke, bevegelsesmønster og fysisk aktivitet, samt å søke inn i deg selv og få kontakt med den du virkelig er og ditt potensial ~ da begynner det å skje magiske forandringer til det bedre. Kroppen, hjernen og hjertet (sjels energien) får mer kraft til å utføre sine egentlige oppgaver og kroppens egen healing kraft får fritt spillerom J Da vil du oppleve mer kapasitet ~ å skape tilgang til å leve mer og mer i fra din indre kraft.

Vi skal øve oss på å kjenne, oppleve og skape energi denne helgen som omhandler disse temaene;  

  • ·         Kosthold og ernæring
  • ·         Meditasjon med indre reiser/øvelser
  • ·         Yoga med fokus på pust, rolige bevegelser (Medisinsk Yoga)

Alle tema er essensielle ~ derfor syntes jeg de står godt sammen ~ akkurat som vi mennesker står godt sammen.

Min intensjon er å dele med deg og dere gode verktøy som med innsats og forpliktelse til deg selv enkelt kan implementeres i hverdagen. Jeg har satt sammen min variant slik jeg ser det ut i fra mine erfaringer, visdom og kunnskap.

Jeg er åpen for å dele med mange ~ helgen passer for alle ~ 18 års grense, eventuelt yngre med foresatte. Du trenger ingen erfaring og du kan gjerne ha erfaring ~ du får det du trenger ~ vi er alle oftest på ulike stadier i vår utvikling.

Menneskemøtene er viktig ~ vi skal ha fokus på nærhet, åpenhet og integritet. Alt som foregår en slik kurshelg forblir der.

Er du klar for å ta dine neste steg på din reise i livet ~ til å bli den beste utgaven av deg selv ?

Det er KUN en av deg og du er UNIK.

Ønsker deg fra hjertet velkommen.

Masse lys, kjærlighet og varme fra Siri

Praktisk informasjon;

Jeg gleder meg stort til å få holde kurs på dette nydelige stedet her på Geilo, en liten skatt J hvor vi skal skape magi!

Sted; Geilo Höifjelds Pensionat, Geilo www.pensionatet.no

Dato; Lørdag 12. & søndag 13. november 2016, fredag 11. november ~ velkommen å sette intensjonen for helgen

Tid; kl 10.00~17.00 begge dager ~ det blir en liten velkomst fredag ettermiddag/kveld

Kursavgift; kr 1990.- for begge dager inkludert pause servering (te, kaffe, snacks)

Begrenset antall plasser på kurset.

Boende;

Overnatting i nydelige rom i modere klassisk engelsk stil J ;

1 person i enkeltrom (får dobbeltrom) kr. 1000.- per natt inkl frokost

2 personer i dobbeltrom kr. 750.- per person per natt inkl frokost

Lunsj;

Kr 200.- per person for boende og daggjester

Eventuell middagsservering kan avtales på forhånd ~ minimum 6 personer

Betingelser;

Påmeldingsfrist mandag 31. oktober og den bindende.

Faktura blir sendt ut i forkant og betales innen frist.

Avbestilling må skje senest 2 uker innen kurshelgen, avbestilling etter dette belastes med 50% inntil 1 uke før ankomst

Avbestilling under 1 uke før ankomst belastes i sin helhet.

Reise til Geilo;

ca 3,5 time med toget både fra Oslo og Bergen. Ca 3 timer å kjøre bil. Fra Kongsberg ca 2,5 time med bil, det går også busser.