"Kropp & ernæring" 11. og 12. juni ~ Agape Instituttet, Oslo

Kroppen vår er et fantastisk verktøy som vi trenger å lære oss å ivareta for å skape en best mulig balanse mellom kropp, sjel og sinn. 

I våre celler arbeides det til enhver tid, uavbrutt døgnet rundt for at alle funksjoner i kroppens utallige prosesser skal opprettholdes.  

Vi vet at de fleste av oss mennesker har en eller flere ubalanser/symptomer i kroppen som vi er bevisst eller ubevisst. Ubalansene/symptomene kan bli til vaner som igjen kan utvikle seg til mønstre. Disse kan føre til både fysiske, psykiske/emosjonelle og mentale ubalanser.  

Hvordan bli mer bevisst tilstede i din egen kropp, lytte til signalene og ta gode valg for deg selv i hverdagen? 

Hva gjør belastning over tid (stress) med kroppen din og hvordan kan du selv omprogrammere forutsetningene på cellenivå?

Vi bærer alle på gamle holdninger, mønstre og antakelser som omhandler kroppen både fysisk, emosjonelt, mentalt og sjelelig. Alt er programmert inn i våre celler.  Ved å bli bevisst hvilke gamle systemer som holder oss tilbake er det mye enklere å skape en varig endring. 

Vi skal lære om kroppen og hvordan den fysiologisk er avhengig av homeostase (balanse) for å fungere optimalt på alle plan. Dette skal vi gjøre i en kombinasjon av teori og med praktiske øvelser. Ved å lese deg selv på de ulike temaene vil du i løpet av helgen legge et godt grunnlag for å ta gode valg for deg selv, bli enda klarere og mer bevisst hva som er rett for DEG. 

~ Hvor er jeg nå ~ status?
~ Hva trenger kroppen min ?
~ Lytter jeg til kroppens signaler ?
~ Hvilken mat og næringsstoffer trenger jeg ?
~ Tar kroppen min i mot eller avstøter den pga gamle mønster ? 

Av forkunnskaper trengs kurset “Lær å lese deg selv” Les mer her... 
Agape Instituttet 

Samme kurs "Kropp og ernæring" skal holdes helgen 22. og 23. oktober 2016

Har du spørsmål, ta kontakt på tlf  91 80 11 20, eller mail påmeldingen med ditt navn, adresse,
tlf til agape.instituttet@gmail.com.
Du kan og ta direkte kontakt med meg siri@levlyst.no / m: 40402851
Kurset koster kr 1975,- 

Kurssted er Agape Instituttet
Dronningensgate 23  
0154 OSLO

Avbestillingsregler:

Avbestillinger 2 uker før kursstart faktureres med kr 500,-. Avbestillinger 1 uke før kursstart faktureres med halve kursavgiften og ikke møtt på kurs faktureres med hele beløpet.