MediYogaRetreat i Hellas mai 2019

 

YogaRetreat ~ finn din indre kraft 
Kathy's Island Retreat, Karpathos 19.-26. mai  

 

Send forespørsel/meld deg på her

 

Nå har du anledning å få kunnskap om hvordan komme dypere inn i deg selv med kraftfulle og enkle verktøy. Vi lever i dagens samfunn mest gjennom og utifra vårt mentale sinn. Alt det fysiske og livet utenfor oss selv får mest oppmerksomhet. Vi har ikke lært hvordan lytte til kroppen, følelsene og sinnet ~ alt liv og potensial som allerede bor inni deg.

Hvordan skal du skape mer balanse for å leve ut mer av din indre kraft ~ ditt potensial ? 

 

På dette Retreatet skal du få lære dype gode pusteteknikker, øvelser og meditasjoner gjennom Medisinsk Yoga/MediYoga (terapeutisk yoga). Denne yogaformen jobber i dypet og berører alle deler i deg ~ fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt ~ som en naturlig del av deg har du tilgangen til kreativiteten og kraften inni deg. Gevinsten blir at du kommer inn i mye større klarhet og bevissthet på hva som er viktig for deg akuratt nå ~ hva trenger du for å kunne skape endring. 

MediYoga ~ en yogaform som passer for alle mennesker, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. En myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Er du helt frisk kan MediYoga gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.


Dagene fylles med mest praksis og noe teori for å få noen «knagger» å henge kunnskapen på ~ åpningen inn i å forstå et større bilde og hvordan alt henger sammen i deg.

Gjennom å benytte disse teknikkene i kombinasjon med noe teori og hvile i løpet av Retreatet vil du ha et supert utgangspunkt til å fortsette din reise når du kommer hjem. Det er da den virkelige øvelsen starter på å integrere tid og rom til deg selv i hverdagen!   

 

Tema vi skal berøre teoretisk med intensjon om å skape dypere fortsåelse av hele deg gjennom praktisering og bevisstgjøring; 

Yoga, pust, naturopplevelser og mat; 

*Hva er MediYoga og hvorfor fungerer det?

*Stress & hormoner ~ årsaken til mange ubalanser og sykdommer  

*Alt er energi - bli bevisst ditt energisystem/Chakrasystem 

 

Kombinasjonen med sol, varme, ren mat og næringsfylt mat og naturopplevelser er det optimale utgangspunkt for å skape mer tilstedeværelse, kjærlighet og glede til deg selv og ditt liv. Hvile og integrering er en viktig del av Retreatet. 

 

Mat er medisin for hele deg som menneske og påvirker deg helt ned på cellenivå. Ren og naturlig mat serveres på Kathy's og er en viktig del av oppholdet. Vi har fokus på stabilt blodsukker og maten inneholder minst mulig «triggere» på kroppens immunsystem; uten gluten, melk og hvitt sukker. Helt essensielle faktorer som virkelig kan belaste ditt immunsystem. 

 

Fra hjertet velkommen til en bevisstgjørende reise med fokus på deg!

   

Retreatet holdes av Siri Hole Stensson.

Hun brenner for og har et stort engasjement i å dele visdom, kunnskap og verktøy utifra hva som har fungert på hennes egen reise til et bedre liv og god helse. Det er viktig å starte og kjenne i egen kropp, bli bevisst tankemønster, trosmønster, holdninger og følelser for å åpne opp for endringer i livet. Hun har stor tro på å møte hele mennesket, og hvert enkelt menneske utifra der de er ~ det kan være veldig forskjellig. Inspirasjon henter hun fra mange ulike kilder, mest fra individuelle klienter, kursdeltakere fra yogakurs, foredrag og Retreats som har hentet inspirasjon og mot til å stå i sin kraft til å skape endringer i sitt liv!

Siri har lang erfaring med å møte mennesker etter 18 år i hotellbransjen og 18 år som treningsinstruktør og veileder i flere treningsformer. 

Siri er utdannet MediYoga lærer og terapeut, ernæringsterapeut og terapeut i bevisstgjørende veiledning. Hun har holdt en rekke foredrag og kurs innen tema som ernæring utifra et naturmedisinsk perspektiv, stress, selvutvikling, Mindfulness, meditasjon og MediYoga. Veileder til daglig mennesker en til en innen ernæring, bevisstgjørende veiledning og Yoga som terapi. Underviser ukentlige MediYoga kurs gjennom året og har nå Yoga kurs direktesendt via Facebook.  

 

Pris for Retreatet;  

kr 11 990.-


Dette er inkludert i prisen; 

•7 netter i delt dobbeltrom - 2 enkeltsenger. Alle rom har aircondition / vifte, eget bad og balkong med sjøutsikt 
•3 smakfulle og sunne måltider per dag (drikke er ikke inkludert) 
•1 utflukt med middag til fjellandsbyen Olympos 
•1 strandutflukt med lunsj 
•All transport på øya knyttet til flyreiser og utflukter  
•Kursinnhold i sin helhet med undervisning inne og ute

Det vil og bli arrangert herlige gåturer i nydelige naturomgivelser. Turer legges opp slik at flest mulig kan delta. 
 
På Kathy's Island bor vi i vakre naturomgivelser med havet som nærmeste nabo. Maten er naturlig laget fra bunnen av og mesteparten er økologisk. Det er nydelige dobbeltrom ~ med nydelig havs utsikt. Her deles rom med separate senger for deltakerne. Enkeltrom kun etter avtale for et tillegg i prisen.  Betalingsbetingelser; 


25% depositum 1 uke etter bestilling
Resterende 75% betales innen 1. mars 2019
Egne avtaler kan gjøres. 


Bindende påmelding. Ingen refusjon ved avbestilling uten gyldig dokumentasjon. 
Oppstår uforutsette ting som sykdom eller annet benyttes egen reiseforsikring. 

Flybilletter bestilles på Apollo fra Gardermoen søndag 19. mai og retur søndag 26. mai. Pris ligger på ca 3-4000.- per flybillett t/r inkludert baggasje og måltid ombord.  
 
Det er charterfly ~ vi flyr alle samtidig ned søndag og hjem søndagen. 

Program daglig med forbehold om justeringer;

0730-0900 MorgenYoga

0900-1000 Frokost

*1000-1200 Undervisning/foredrag 

1300/1330 Lunsj

*1600-1730/1800 Yoga og-/undervsining 

1900/1930 Middag

Kveldsmeditasjon noen kvelder. 

Det blir utflukt med fjelltur og annen utflukt ved ønske
2 formiddager/ettermiddager. 
*Undervisning og foredrag blir lagt til formiddag eller ettermiddag.
2 yogaøkter per dag de dager det ikke er utflukt. 

Fra hjertet velkommen med på en magisk reise inn i deg selv!