Lev Lyst ~ hva deler jeg?


Du har kraften i deg!

Lev Lyst har som intensjon å veilede mennesker til å bli bedre opplyst og ta bevisste valg på områder som gjelder kosthold, livsstil og spirituell vekst. Veiledning og støtte på veien til mer optimal helse i hverdagen slik at du kan leve et godt liv ~ et liv hvor du åpner opp for mer glede og livskraft! 

Lev Lyst ønsker å formidle og dele budskap som jeg brenner for: mennesket i et helhetlig perspektiv og hvordan alt i oss henger sammen. Vi er avhengig av at vi ivaretar oss selv både i kropp, sinn og sjel for å kunne være tilstede i det daglige.

På hvilken måte påvirker kostholdet, daglig stress, bevegelse, rutiner og mønster deg som menneske? Kan du finne tilbake kraften din til å gjennomføre forandringer i livet, slik at du kan kjenne på indre glede og leve i tilfredshet? Hvordan lære og virkelig kjenne etter hvem du er, søke dine innerste sannheter og bli beste venn med ditt indre - komme mer i kontakt med ditt eget hjerte?

Dette er undringer og nysgjerrigheter jeg søker og har god kunnskap om ~ gjennom egen erfaring og utdanning. Føler meg heldig som har valgt dette som min vei. Det er en gave å få bidra til menneskers utvikling og vekst på flere plan. Gjennom det utvikler og vokser jeg hver eneste dag.

Jeg er så takknemlig for mitt valg og håper at jeg kan inspirere deg og mange andre til å gjennomføre de forandringene du trenger for å få et godt liv! Lære deg å leve ut ditt autentiske jeg ~ den du er ment til å være. 

Håper du er nysgjerrig og undres masse over livet som er her og nå, og hvordan alt henger sammen! Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt.

"Min histore" delt med Caluna i mai 2018 ~ Les gjerne artikkelen herHer er hva jeg kan bidra med:

Siri Hole Stensson

Ernæringsterapeut TMS (medlem av NNH)
Sertifisert Reading terapeut
MediYoga lærer og terapeut trainee

*Ernæringsterapi 
*Kost & livsstils veiledning
*Bevisstgjørende veiledning/Reading  
*Kurs i Medisinsk Yoga/MediYoga
*MediYoga som terapi ~ individuell veiledning
*Kurs og foredrag i meditasjon/Mindfulness
*Kurs og foredrag i kost, ernæring og livsstil
*Treningsinstruktør (styrke, step, spinning)
*Formidler og tar ulike tester: matintoleranse test av IgG & IgA (96 matvarer), blodtypetest, urin prøve (peptidprøve), avføringsprøve samt andre tester - les mer EuBioTek og Lab 1
*Salg og veiledning av kosttilskudd 
*Samarbeid med lege Siri Aabel www.greendoctors.no

Følg Lev Lyst på Facebook     Følg @levlyst på Instagram

Se presentasjons videoen til Lev Lyst fra 15. februar 2017.